Sala conferinte

Sala de conferinte

Organizare evenimente corporate sau private

Amy's Guest House este pensiune de 3 stele ce poate gazdui numeroase tipuri de evenimente in Iasi, fie ele private sau tip corporate: de la dejunuri private si seminarii de afaceri la training-uri, intalniri corporate sau petreceri personalizate, intre prieteni sau in familie!

Echipa Amy's Iasi va asigura reusita evenimentului dumneavoastra indiferent daca organizati evenimente corporate sau evenimente private!

Organizare evenimente corporate

Amy's Giest House pune la dispozitia clientilor sai un spatiu perfect pentru organizarea de evenimente corporate, precum: petreceri pentru companii, conferinte, training-uri si simpozioane. Facilitati pentru conferinte:

Sala conferinte

Plan sali de conferinta

Sala Conferinte Nivel Suprafata Teatru Sala de clasa Sala sedinte U Shape Banchet Receptie Aer Conditionat Acces Internet Tarif /lei 1 zi Tarif /lei ½ zi
Amy parter 100 mp 100 50 50 50 80 50 Da Da 600 450

Informatiile de mai sus referitoare la capacitate (in functie de aranjamente) sunt aproximative, acestea putandu-se modifica pentru fiecare caz particular.
Dotari incluse in tariful de inchiriere a salilor de conferinte: ecran de proiectie, flipchart, consumabile, internet wireless, aer conditionat, asistenta tehnica pentru echipamentele inchiriate.
Tarifele sunt exprimate in lei si includ TVA.